Schedevi · 0494-200 38

Två tillsvidareanställda stödassistenter sökes till Lss-boende i Nossebro

Graniten och Sturegatans LSS-boende i Nossebro söker personal för tillsvidareanställning. Hos oss bor personer med olika funktionshinder som autism, intellektuell funktionsnedsättning och psykisk problematik. Vi finns i Nossebro ca 30 minuter från Alingsås och Trollhättan.

Vi är ett företag som har funnits i 75 år och hela tiden investerar för framtiden. Vi har nyrenoverade lokaler, vilket ger en bra arbetes och boendemiljö.

Din roll som Stödassistent/Stödbiträde hos oss.


Din uppgift är att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Arbetet innehåller dagliga samtal, följa med på aktiviteter och läkarbesök, matlagning, städ, tvätt, matning, hjälp och stöd med hygien, inköp och daglig dokumentation.
Du arbetar utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet och följer de rutiner som enheten upprättat. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt mot våra boende.

Din profil

Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning.

Du är helst över 20 år.
B-körkort är önskvärt.

Som person är du strukturerad, trygg och självständig. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag till föreståndare Kristina Angefred, 010-7075053

Ansökan via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Två LSS-boende söker sommarvikarier och timanställda

Graniten och Sturegatans LSS-boende i Nossebro söker sommarvikarier juni-augusti 2018 och timanställda hela året. Hos oss bor personer med olika funktionshinder som autism, intellektuell funktionsnedsättning och psykisk problematik. Vi finns i Nossebro ca 30 minuter från Alingsås och Trollhättan. Vi är ett företag som har funnits i 75 år och hela tiden investerar för framtiden. Vi har nyrenoverade lokaler, vilket ger en bra arbetes och boendemiljö.

Din roll som Stödassistent/Stödbiträde hos oss

Din uppgift är att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Arbetet innehåller dagliga samtal, följa med på aktiviteter och läkarbesök, matlagning, städ, tvätt, matning, hjälp och stöd med hygien, inköp och daglig dokumentation. Du arbetar utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet och följer de rutiner som enheten upprättat. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt mot våra boende.

Din profil 

Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. 

Du är helst över 20 år. 

B-körkort är önskvärt. 
 
Som person är du strukturerad, trygg och självständig. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. 

Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. 
 
Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss! 
 
Villkor 

Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi har störst behov av personal mellan V.26 - V.35 och möjlighet till förlängning finns och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi frågor kontakta föreståndare Kristina Angefred tfn. 010 707 50 53

Vi söker tillsvidareanställd behandlingspersonal /skötare

Vi söker två behandlingspersonal /boendestödjare till vårt boende enligt SoL 7.1.1 som ligger i Rimforsa. Arbetstiden är schemalagd, vi söker personal som kan arbeta roterande dag, kväll och helg.

 • Heltid, tillsvidare
 • Deltid ca. 75%, tillsvidare

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning.
Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exemplvis dokumentation, veckohandling av mat, matlagning, städning, tvätt, transport av klienter till vårdcentral etc etc.
Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt.

Om dig
Schedevi Psykiatri söker nu två engagerade människor som är utbildade skötare inom psykiatrisk vård eller motsvarande utbildningsbakgrund. Vi söker dig som vill arbeta med vuxna människor som har uttalade funktionshinder till följd av psykiatrisk sjukdom. Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser att du har gått någon utbildning inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet inom arbetsområdet är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift samt har god datavana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden.

Din profil

Utbildning

 • Socialt arbete och omsorg
 • Gymnasial utbildning

Kompetenser

 • Psykiatrisk vård
 • Kommunalt boendestöd
 • Äldreomsorg

Språk

 • Svenska

Körkort

 • B

Arbetslivserfarenhet

 • Vårdare/Boendestödjare
 • Skötare
 • Behandlingsassistent/Socialpedagog
 • Undersköterska, hemtjänst/äldreboende
 • Vårdbiträde

Välkommen med din ansökan senast 25 februari 2018

Kontaktpersoner
Maylon Nylén, Sektionsledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 010-707 50 17

Christian Sylvan, Sektionsledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 010-707 50 18

Vi söker semestervikarier till Schedevi HVB Rimforsa

Nu söker vi semestervikarier till Schedevi HVB Rimforsa
Vi söker dig som vill arbeta med personer som har uttalade funktionshinder till följd av psykiatrisk sjukdom. Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning som skötare eller annan utbildning som bedöms likvärdig eller håller på att utbilda dig inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden. Vi anställer och hanterar ansökningar löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som sommarvikarie ersätter du ordinarie personal under deras semesterledighet. Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning. Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exemplvis dokumentation, veckohandling av mat, matlagning, städning, tvätt, transport av klienter till vårdcentral etc etc. Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt.

Kontaktpersoner
Maylon Nylén, Sektionsledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 010-707 50 17
Christian Sylvan, Sektionsledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 010-707 50 18

Ansökan
Skicka din ansökan via e-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skicka din ansökan via post till Schedevi Slott, Paviljongen, 59046 RIMFORSA.

Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska till Nossebro

Vi söker en engagerad sjuksköterska till våra fyra boenden i Västergötland.
 
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri eller annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.

Som sjuksköterska vid Schedevi Psykiatri ansvarar du tillsammans med föreståndaren för att den övergripande planeringen och genomförandet för brukarna upprättas, genomförs och utvärderas. Du är arbetsledare i enlighet med legitimationsansvaret. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är en del av det dagliga arbetet.
Tjänsten innebär en nyckelposition där du kommer att vara spindeln i nätet. Tillsammans med föreståndare, arbetsterapeut och läkare stödjer och utvecklar ni medarbetarna kring behandlings- och genomförandearbetet med brukarna. För att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål krävs att du kan arbeta både självständigt och i team samt att du känner dig trygg i beslutsfattande.
Vi vill också att du har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt.

Tjänsten är på heltid. Du har ett uppdrag vilket innebär att arbetstiden är oreglerad men arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid. Lön efter överenskommelse. Tillträde snarast.

Frågor besvaras av Johan Lindblom, Verksamhetschef HSL, 010-707 50 13

Ansökan sker via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via postgången adresserat till
Schedevi Psykiatri, 590 46 Rimforsa

Vi ser gärna att din ansökan inkommit till oss senast 30 september.