Schedevi · 0494-200 38

Aktuellt

Schedevi - Det goda exemplet

Samordningsförbundet i Västragötaland har delat ut ett pris till Schedevi som det ”goda exemplet” för arbetet man gjort med integration.

Varje år delar Samordningsförbundet ut utmärkelsen Det goda exemplet. Utmärkelsen lämnas till en arbetsgivare i varje medlemskommun som har gjort något utöver det vanliga för personer som fått möjlighet till en anställning/arbetsprövning/praktik utifrån sina förutsättningar. Utmärkelsen utses av Arbetsmarknadsenheterna i respektive kommun tillsammans med en handläggare från Arbetsförmedlingen.

 

IMG 6964

Representanter från Schedevi, Jonas och Susan tar emot priset. 

Goda nyheter!

Då vi blir fler och fler personer, både boendepersoner och personal, har vi också växt ut våra lokaler på olika sätt. För att möta upp detta har vi sett efter olika möjligheter att tillgodose våra behov och har nu kommit till ett beslut. I dag blev det klart att vi kommer utöka med ytterligare fastigheter i form av ”Essunga Badhotell”. Det är en större fastighet och tre mindre tvåvåningsstugor på tomten. Det ligger nedanför Rågvägens lokaler, bakom bygdegården. Husen kommer b.la. att användas till kontor samt olika former av aktiviteter för våra boende. Huset och miljön runt omkring kommer ge stora möjligheter att aktivera våra boende på olika sätt.

Hälsningar Susan Gren, Regionschef Västergötland

213272115

Schedevi tecknar nytt ramavtal

VD Lisa Fält meddelar glädjande att Schedevi tecknat ytterligare ett nytt ramavtal. Den här gången med Kommunförbundet Skåne som inkluderar en mängd kommuner, bl.a Halmstad, Helsingborg, Malmö, Lund, Trelleborg och Växjö m.fl.

Boken om Schedevi

 

Omslaget